• Home
  • Avizier
  • Anunț solicitare emitere acord de mediu - ”CONSTRUIRE CANALIZARE MENAJERĂ CU STAȚIE DE EPURARE ÎN COMUNA IARA, JUDEȚUL CLUJ”

Anunț asupra luării deciziei etapei de încadrare de a nu solicita efectuarea evaluării de impact asupra mediului și nu se supune evaluării adecvate pentru proiectul " Modernizare infrastructură rutieră în comuna IARA, județul Cluj" in localitatea Ocolișel

Ataşamente:
Download-ează fișierul (doc_0254.pdf)Anunț[ ]157 kB

"COMUNA IARA anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de a nu solicita efectuarea evaluării de impact asupra mediului și nu se supune evaluării adecvate pentru proiectul " Modernizare infrastructură rutieră în comuna IARA, județul Cluj" in localitatea Ocolișel, județul Cluj.

Informațiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Cluj, Calea Dorobanților nr.99 în zilele de: luni între orele 09,00-16,30 și marți-joi între orele 09,00-14,00 și vineri între orele 9,00-12,00 și la punctul de lucru COMUNA IARA cu sediul în sat. IARA, nr. 282, judetul CLUJ.

Observațiile publicului se primesc zilnic la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Cluj în zilele de luni-joi între orele 08,00-16,30 și vineri între orele 8,00-14,00, în termen de 5 zile de la publicarea anunțului în ziar".

Tipărire Email

BIGtheme.net Joomla 3.3 Templates