• Home
  • Anunțuri
  • Anunț Proiect de hotărâre Nr. 94/23.11.2022 privind aprobarea si indexarea impozitelor si taxelor locale, precum si a taxelor speciale, pe anul 2023

Anunț Proiect de hotărâre Nr. 94/23.11.2022 privind aprobarea si indexarea impozitelor si taxelor locale, precum si a taxelor speciale, pe anul 2023

ANUNȚ

In conformitate cu prevederile Legii nr. 52/2003 privind transparența decizională în administrația publică, republicată, se aduce la cunoștința publică următorul proiect de act normativ:

Proiect de hotărâre  Nr. 94/23.11.2022

privind aprobarea si indexarea impozitelor si taxelor locale,  precum si a taxelor speciale, pe anul 2023

            Potrivit art 7, alin. 2 din Legea nr. 52/2003 privind transparența decizională în administrația publică, republicată, "Anunțul referitor la elaborarea unui proiect de act normativ va fi adus la cunostința publicului, în condițiile alin. (1), cu cel puțin 30 de zile  înainte de supunerea spre avizare de către autoritățile publice".

În conformitate cu prevederile art 7, alin. 4 din Legea nr. 52/2003 "La publicarea anunțului, autoritatea administrației publice va stabili o perioadă de cel puțin 10 zile calendaristice pentru proiectele de acte normative prevăzute la alin. (2), pentru a primi în scris propuneri, sugestii sau opinii cu privire la proiectul de act normativ supus dezbaterii publice.

Proiectul de act normativ supus dezbaterii publice, poate fi consultat:

-          pe site-ul Primăriei Comunei Iara - www.primariaiara.ro -

-          la sediul Primăriei Comunei Iara , Localitatea  Iara

Termen pentru transmiterea de propuneri, sugestii, opinii cu valoare de recomandare privind proiectul supus dezbaterii publice: 5 decembrie  2022.

Transmiterea propunerilor, sugestiilor și opiniilor se poate face:

-          prin email pe adresa: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

-          prin poștă pe adresa Primăriei Comunei Iara loc. Iara nr. 282, jud. Cluj

-          depuse la Registratura - Primăria Primăriei Comunei Iara loc. Iara nr. 282, jud. Cluj

Materialele transmise vor purta mențiunea: "Recomandare pentru proiect HCL  privind aprobarea si indexarea impozitelor si taxelor locale,precum si a taxelor speciale, pe anul 2023

 

 

                                                                        Secretar general ,

                                                                       Bica Ciprian- Ovidiu  

 

Tipărire Email