• Home
  • Anunțuri
  • ANUNȚ privind afișarea Proiectului de hotărâre privind stabilirea taxelor de salubritate pentru persoane fizice si juridice la nivelul comunei Iara, jud. Cluj, începând cu 1 Ianuarie 2019

ANUNȚ privind afișarea Proiectului de hotărâre privind aprobarea indexării impozitelor și taxelor locale  pentru anul 2019

Nr.5682 /29.11.2018

ANUNȚ

 

          În conformitate cu prevederile art. 7 din Legea nr. 52/2003 privind transparența decizională în administrația publică locală, Primăria comunei Iara aduce la cunoștința publică faptul că a inițiat Proiectul de hotărâre privind aprobarea indexării impozitelor și taxelor locale  pentru anul 2019 , care constau într-o anumită sumă de lei sau care sunt stabilite pe baza unei anumite sume în lei, cu rata inflației pentru anul fiscal anterior, comunicat pe site-ul oficial al Ministerului Finanțelor Publice.

          Azi 29.11.2018 a fost afișat la sediul Primăriei comunei Iara Proiectul de hotărâre privind aprobarea indexării impozitelor și taxelor locale  pentru anul 2019, care constau într-o anumită sumă de lei sau care sunt stabilite pe baza unei anumite sume în lei, cu rata inflației pentru anul fiscal anterior, comunicat pe site-ul oficial al Ministerului Finanțelor Publice.

          Până la data de 20.12.2018 la secretarul comunei , se vor depune în scris propuneri , sugestii sau opinii ale cetățenilor cu privire la Proiectul de hotărâre sus menționat.

 

    29.11.2018

                                                            Secretar comuna

                                                            Drăghiciu Petruța Mariana

Pentru vizualizarea proiectului de hotărâre accesați  linkul  Proiecte de hotărâre

Tipărire Email

BIGtheme.net Joomla 3.3 Templates